MENU
Acasă » Articole » Articolele ziarului » Editorial

Ne vedem la bibliotecă!

Ministerul Culturii al Republicii Moldova în parteneriat cu Programul NOVATECA a dat start primei Campanii Publice de Promovare a Bibliotecilor din Republica Moldova. Obiectivul campaniei este de a informa publicul despre noile oportunități și serviciile inovative oferite de bibliotecile publice modernizate din Moldova. Astăzi, un număr tot mai mare de utilizatori ai bibliotecii manifestă interes față de conținutul și resursele online. În acest context, pentru a ține pasul cerințelor comunității, bibliotecile publice se orientează tot mai mult spre tehnologii moderne și servicii inovatoare de bibliotecă. Acum, utilizatorii bibliotecii pot beneficia de acces gratuit la Internet, servicii electronice, instruiri în IT, sănătate, agricultură și limbi străine, activități educative pentru copii și adolescenți, precum și alte inițiative comunitare.

Dragi consăteni, Vă așteptăm la Biblioteca Publică „George Munteanu” pentru a beneficia de următoarele servicii: Școala agricultorului, Școala altfel (temele pentru acasă-la bibliotecă); Factura
-online (achitarea facturilor pentru serviciile comunale la bibliotecă); Povești cu care crești (vizionarea publică a filmelor); Este ziarul tău. Informează-te și implică-te! (editarea ziarului comunitar „Curierul de Bravicea”); Șah on-line; Clubul femeilor; Istori@ locală (digitalizarea istoriei locale).

Campania de promovare a bibliotecilor se va desfășura până în decembrie 2016 în bibliotecile publice din întreaga țară.

Ne vedem la bibliotecă!

Exact în acest moment, ceva se întâmplă la bibliotecă!

Categorie: Editorial | Adăugat de: angelazatic (10.10.2016)
Vizualizări: 43 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar