MENU
Acasă » Articole » Articolele ziarului » Educaţie

Adio...Grădiniţă!

Au rămas zile numărate până când copii de vârstă preşcolară din Grădiniţa ,,ANDRIEŞ,, din satul nostru vor spune: ,,Adio Grădiniţă,, Anul acesta vor absolvi grădiniţa 30 de copii, iar în locul lor vor veni alții mai mici, începând cu vârsta de 3 ani.

Actualmente Grădiniţa de copii are cinci grupe care cuprind 120 de copii, fiind îngrijiţi, educaţi şi supravegheaţi de 23 de angajaţi. Programul de muncă, începând cu 1 mai 2016 a fost prelungit şi la moment, grădinița activează începând cu ora 8.00 până la ora 18.30. Copii sunt alimentați zilnic cu alimente, conform normelor în vigoare şi au jucăriile necesare pentru joacă.

Anul acesta pentru îmbunătăţirea activităţii s-a procurat un televizor în sumă de 8 mii lei, lenjerie de pat -36 mii lei, covoare de 13,2 mii lei şi jucării în sumă de 15,5 mii lei. Mai avem unele probleme de rezolvat, cum ar fi amenajarea terenurilor pentru joacă, dar preconizăm să le rezolvăm în această vară. În perioada de vară, grădiniţa va continua să activeze 10.5 ore pe zi, copii vor fi antrenaţi în diferite activităţi distractive. Ne dorim ca micuții să frecventeze regulat grădiniţa şi să fie mereu veseli şi sănătoşi. Să nu uităm niciodată că copii au fost, sunt şi vor fi viitorul nostru şi al neamului nostru. Le doresc absolvenţilor Grădiniţei de copii, din anul acesta, multă sănătate, drum bun în ţara cunoştinţelor şi să ne mândrim cu ei.

Parascovia Vulpe,

Director, Grădiniţa „ANDRIEŞ”

braviceagr@gmail.com

Categorie: Educaţie | Adăugat de: angelazatic (06.19.2016)
Vizualizări: 32 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar