MENU
Acasă » Articole » Articolele ziarului » Educaţie

CONSTANTIN DRAGOMIR ȘI GRIGORE DRĂGAN ÎN VIZITĂ LA COPIII DIN BRAVICEA

La data de 24 mai 2016 elevii Gimnaziului „Ștefan cel Mare” au avut fericita ocazie de a se întâlni cu scriitorii Constantin Dragomir și Grigore Drăgan.
La această întâlnire, elevii au făcut cunoștință cu autorii și creația lor.La rândul lor scriitorii au povestit despre experiența proprie de viață, dându-le povețe elevilor, astfel stârnind nemijlocit interesul acestora pentru creația scriitorilor și față de personalitatea lor.Pentru a spori și mai mult curiozitatea elevilor, scriitorii au citit și recitat fragmente, poezii și epigrame, din cărțile lor.
Noi, elevii gimnaziului le-am adresat întrebări la care oaspeții cu mare drag ne-au răspuns.La întrebarea „Ce este poezia?”, Constantin Dragomir a răspuns:

„Poezia este ceea ce tu gîndești și nu gîndesc alții.”

Întâlnirea a decurs într-o atmosferă caldă, susținută de o discuție prietenoasă între scriitori și copii.Oaspeții au distins atmosfera cu glume iar copiii le-au recitat poezii.

Întâlnirile de acest fel cu scriitorii sunt foarte importante deoarece prin intermediul lor se sporește interesul și dragostea elevilor față de carte și lectură.
Mai așteptăm și alte întâlniri de acest gen și le mulțumim domnilor Dragomir și Drăgan că ne-au onorat cu prezența.

Cătălina-Ecaterina Tarasov,

elevă, clasa a IX-a, Gimnaziul ”Ștefan cel Mare”

catalinatarasov@mail.ru

Categorie: Educaţie | Adăugat de: angelazatic (06.19.2016)
Vizualizări: 49 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar