MENU
Acasă » Articole » Articolele ziarului » Sfaturi utile

5 MOTIVE SĂ NU ARUNCAȚI PLICULEȚELE DE CEAI

După utilizarea pliculețelor de ceai, toți s-au obișnuit, să le arunce direct la coșul de gunoi. Ideea este că: pliculețele utilizate sunt prea bune pentru a fi socotite deșeuri. Aceste 5 idei geniale de a refolosi pliculețele de ceai, vor fi foarte utile în viața cotidiană.

 Aveți probleme cu pielea? Eroziuni, vânătăi, zgârieturi, roșeață, inflamație și mușcături de insecte pot fi făcute mai puțin vizibile folosind un plic de ceai. Pur și simplu țineți-l sub apă rece și aplicați-l la locul cu pricina timp de 15 minute. Ceaiul conține taninuri, care vor elimina inflamația și iritarea, vor reduce roșeața și umflarea. Petele de pigmentare, herpesul și cearcănele întunecate de sub ochi pot fi îndepărtate folosind comprese reci cu pliculețe de ceai.
 Lăsați pliculețul de ceai să se usuce bine. Mirosul neplăcut din pantofi va dispărea, dacă veți băga în interiorul lor un plic de ceai. Acesta absoarbe excesul de umiditate și mucegai. Să păstrăm în așa fel pantofii este foarte rezonabil.

Cum să spălăm vasele foarte murdare, fără a utiliza substanțe chimice și fără a pierde timpul pentru ștergerea bucăților de mâncare uscată de pe ele? Lăsați vasele la înmuiat peste noapte în chiuveta cu apă, unde ați aruncat un pliculeț de ceai. Toată murdăria se va spăla dimineața fără nicio problemă!

 Pliculețele de ceai nu sunt pe placul rozătoarelor mici, păianjenilor și insectelor. Mirosul de ceai îi sperie. Puneți pliculețele în locurile unde ați observat dăunătorii, și ei vor dispărea!

 Dacă plasați plicul de ceai folosit în frigider, acolo întotdeauna se va menține un miros plăcut. Plicul de ceai va absorbi excesul de miros neplăcut de la produse și va echilibra umiditatea în locul de păstrare a lor.

Pliculețele de ceai sunt întotdeauna prezente la domiciliu sau la birou, și sunt un instrument gratuit în multe necazuri casnice. De ce să nu vă folosiți de proprietățile magice ale acestora în loc să le trimiteți la coșul de gunoi?

  •  

 

Categorie: Sfaturi utile | Adăugat de: angelazatic (02.28.2016)
Vizualizări: 30 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar