MENU
Acasă » Articole » Articolele ziarului » Sport

Promovăm sportul și responsabilitatea

În nr.4 al ziarului „Curierul de Bravicea” am scris articolul „Lucrurile frumoase nu se întâmplă de la sine” despre starea deplorabilă în care se afla Complexul Sportiv al școlii. În prag de primăvară am întocmit un plan de acțiuni de reamenajare  a terenului de sport. Mai întâi, la orele de educație tehnologică, toate clasele de elevi, au fost antrenate în activități de salubrizare: greblat, săpat, strânsul gunoiului. A fost întocmit un deviz de cheltuieli pentru procurarea materialelor și efectuarea lucrărilor. Persoanele angajate (Serghei Timuș și Ghenadii Darii) au efectuat lucrările de reparație: restabilirea gardului, instalarea unei porți noi, reconstrucția toboganului, reparația leagănelor, a caruselului, scaunelor.  Elevii claselor mari , dar și angajați ai Gimnaziului au efectuat lucrările de vopsire a elementelor din lemn și metal de pe teren. Astfel, Complexul Sportiv a îmbrăcat culorile tricolorului.

Săptămâna aceasta , elevii împreună cu profesorul de educație fizică, au început cositul ierbii.

Am reușit să dăm viață nouă terenului, să bucurăm copiii și părinții acestora. Lucrul cel mai important pe care urmează să-l facem, este să păstrăm . În acest context, vreau să informez că SE INTERZICE TRAVERSAREA DE CĂTRE LOCUITORII SATULUI A TERENULUI DE SPORT , ARUNCAREA GUNOIULUI (sunt instalate urne), AFLAREA PE TEREN DUPĂ ORA 22.00.

Vă invităm pe data de 01.06, de Ziua copilului să participați la competițiile sportive organizate de Gimnaziul la Complexul Sportiv.

 

Elena Godovaniuc, Director

Gimnaziului „Ștefan cel Mare”

Categorie: Sport | Adăugat de: angelazatic (06.19.2016)
Vizualizări: 36 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar